http://elinberggren.forme.se


gg

Hade helst velat bara ligga i sängen hela dagen och kolla på gg men istället blev det att plugga... Har precis skrivit färdigt min engelska uppsats och är rätt så nöjd med den, bara jag får ett C så blir jag glad. Sitter nu och kollar på efterlängtade gossip girl och äter vaniljkessela med mango och hallon, så jeekla gott.


Mat mat och mat

Drog in till stan idag för en shoppingrunda med Ebba men blev mer som en matrunda. Vi började med att luncha på mezo som var verkligen jätte mysigt! Till efterrätt så tog vi en kula glass. Efter det så köpte jag några behövliga saker och sedan drog vi till espresso house och tog en frappino och en kaka och satt där en stund. Sedan så stack vi vidare till pistashia och köpte nötter. Ska snart gå ner och äta middag och senare blir det gg. Puss


första badet

Hade en riktigt bra kväll idag eller igår om man säger så. Träffade Ebba på kvällen och vi bestämmde oss för att bada så vi stack ner till gräsa där vi också träffade Chloé, Emma och Nora där jag tog mitt första dopp för i år, men Ebba var för feg för att bada haha. Men sedan så träffade vi några andra en liten stund och sedan så stack jag hem till Ebba där vi satt och snacka en stund och hade det kul och vid runt tolv stack jag hem och ska snart ta och natta. Imorn/idag så ska jag och kanske Ebba dra in till stan för måste verkligen inskaffa mig några saker ifall Ebba kunde men annars så får jag tvinga med någon annan.

kvällens outfit

mongo bild fast typ den enda bilden jag hade.

världens mysigaste

Ligger i sängen med datorn i knät och lyssnar på världens mysigaste låt. Hade bara en sån lust att börja blogga när det är så här mysigt väder med regn och åska! Idag blir det en slappe dag och ikväll ska jag träffa mina underbara vänner.
Gårdagen blev också riktigt bra, stack först till väla med Filippa och Olga och hade det roligt med mah girls, sedan på kvällen stack jag och några andra vänner in till staden och gick på ett event och hade det riktigt roligt. Var även så sjukt varmt igår, gick bara runt i en kort klänning på kvällen.
Bild från igårkväll.

RSS 2.0