DRAKE

Har bara legat och ruttnat idag i sängen och ätit massor av tröstmat och lyssnat på bästa drake, ska snart ta och sätta på vampire diaries och sen ska jag gå över till Ebba och snacka lite med henne. adiós

Odd Molly

Igår när jag var i Stan med Ebba så bytte jag min blus mot dessa, tyvärr fick man inte pengarna tillbaka så jag tog lite snabt ett par typ vantar utan fingrar eller vad man ska kalla dom fast man kan även ha dom som benvärmare. Men tycker att det är sjukt snyggt att ha sånna vantarutanfingrar på hösten med typ en skinnjacka. Sedan så köpte jag ett mobilfodral som jag tyckte var lite gulligt, fast det jobbiga med det är att man måste ta ut mobilen från skalet för at hålla på med den men aja.

Friday

Tjenixen, Igår träffade jag Olga som kom hem från Uppsala så det var skönt att träffa henne som jag har saknat. Sov även över hos henne tills idag och vi gjorde as god frulle och sedan stack jag hem till mig och gick ut med min hund. Sedan kom hon till mig och vi åt middag och sånt och sedan på kvällen träffade jag Ebba som kom idag till Sverige och vi har kollat på bästa serien Vampire Diaries och bara suttit och snackat om allt möjligt och stoppat i oss så onyttigt som det bara går. Imorn ska jag iallfall dra till Stan med Ebba och så får jag se om jag kommer hem med något nytt, ska iallfall byta min blus som jag köpte i onsdags.

Wanties

Untitled #11glitter uggs, booucut jeans, hollies väst, urbanears

Summer 2012


Gud vad jag vill ha sommar nu, orkar inte med vintern längre med allt slask och så fryser man så fort man går utanför dörren. Vill bara ha sol nu eller åka utomlands! Sommaren 2012 var så himla bra med allt förutom att vädret inte var så himla bra dom första veckorna men sedan så blev det bara bra. Hoppas verkligen att sommaren 2013 kommer att bli bäst, ska även åka till barcelona då så det kommer bli jäkligt nice! 

Home

Idag gick jag upp tidigt och satte mig i bilen och åkte hem till Skåne, när jag kom hem mötte jag Filippa inne i stan och så gick vi en runda och sedan så mötte vi upp den andra Filippa. Fick med mig hem en blus från zebra och en par heels som jag ska ha på nyår, haha kommer bli typ 1,85 i skorna. Men såklart när jag skulle visa skorna för mamma så hon bah, Elin varför har du tagit två likadana vänsterskor(eller vad det heter), haha så jäkla typiskt mig fast mamma ska byta dom imorn så det är chill.
 

The Holiday

Tjenixen!
Har precis kollat färdigt favofilmen the holiday, mysigaste filmen som det inte går att tröttna på!
Men just sitter jag i sängen och lyssnar på mycket braig musik medans jag tar väldigt fina bilder på iphoto. Ska snart ta och packa ihop mina saker för imorn drar vi hem till Skåne och ska även träffa Filippisen i stan och så ska vi gå runt och kolla lite och kanske får jag med mig något fint hem.
 

Keep going

Har bara legat framför min älskade MacBook som jag fick igår hela dagen och kommer även att fortsätta med det. Har även fixat lite med min tumblr så gå gärna in på den och ta en titt! Http://elinberggreen.tumblr.com


Merry X-mas

Har precis öppnat mina paket och är jätte nöjd med det jag fick, kanske lägger ut bilder imorn.Har haft en super mysig julafton med släkten och hoppas att ni har haft en lika bra julafton som jag! Ligger just nu i sängen och lyssnar på Fank Ocean, love that boy!Puss

 


Fjärde advent

Hola, ligger just nu i sängen bredvid Filippa och väntar på att kl ska bli 9 så att vi ska gå upp och fixa iordning oss sen dra till gudstjänst. Sen efter det drar jag till Karlskrona woho! Gjorde ju sushi igår som faktiskt blev riktigt lyckat, haha kanske inte dom första vi gjorde men dom andra blev perfa.


saturday

Imorn bär det av till karlskrona för att fira jul där med kusinerna och mormor och morfar. Därför har jag bara varit hemma idag och packat och kollat film och haft det mysigt. Gaaah i övermorgon är det julafton! Känner mig som ett litet barn, men det är bara för mysigt och längtar jätte mycket efter att få se vad som gömmer sig i mina paket. Ska snart åkta till Filippa och ska sova där i natt som verkligen ska bli jätte roligt och vi ska även göra hemmagjord sushi som kommer bli intressant att få se hur dom blir lol.

bilder från igår


Julmiddag

Var på en jätte mysig och rolig julfest/middag. Vi åt jätte gott och sedan så bytade vi paket och hade det mys. Vi gjorde så här att för typ någon vecka sedan så lottade man en persom man skulle köpa till för ett viss pris och den personen man fick visste ju inte om att man hade den och jag visste ju heller inte om vem som hade mig utan det fick vi reda på idag och olga hade mig. Jag fick jätte fina saker som jag kan visa imorn. Tog även med mig kameran så imorn blir det en bildbomb.

Half of me

Ligger just nu i sängen och spelar sönder rihannas nya album unapologetic, så jäkla bra! Asså shit vad snabbt dagarna går, imorn är det ju dagen innan skolavslutningen och imorn ska vi även baka på non. Jag Ebba och Nora ska gör nutellapankakstårta så det blir en fett chill lektion.

stan

gårdagens outfit som jag glömmde lägga ut. Jacka - atmosphere, Tröja - Gilly Hicks, Bluslinne - Lager 157, Jeans - H&M och sen hunters till det.
Idag efter skolan så stack jag, Filippa och Ebba till stan som var jätte mysigt och dom hade julpyntat och sattit upp en jätte stor julgran som var extra mysigt. Kollade i affärer och shoppade lite julklappar, eller inte jag lämnade bara tillbaka min mössa som jag köpte i helgen som jag inte gillade så mycket. Sedan satt vi på espresso house och fikade och satt där ett tag och snackade och sen tog vi bussen hem igen.
Fick en fråga igår om vad jag hade för dröm som jag inte riktigt fattade, asså menar du vad jag har för dröm om vad jag vill bli när jag blir stor eller något sånnt. Om du läser detta så får du järna kommentera så kan jag svara på frågan.

Wishlist 2012

Untitled #10

DÖD


Ligger just nu i sängen helt död, måste snart dra mig upp och gå ut med Gösta men orkar verkligen inte! Om 4 dagar är det skolavslutning, 7 till julafton och 14 till nyårsafton. Kommer bli så sjukt skönt att sova hur länge man vill och inte bry sig och några läxor eller något sånt. Som tur så har jag inga prov eller läxor den här veckan så det blir en chillvecka i skolan och en tjockisvecka för vi ska baka och ta med fika och sånt till typ nästan alla lektioner så kommer sluta som en fet gris.

Tredje advent

Idag har det varit en riktigt skön tredje advent. Började med julkalendern och frukost sedan stack jag och familjen och köpte julgran, det fanns inte alls många kvar så det fick bli en knubbis julgran lol. Men sen stack jag iväg på bio och kollade på nya filmen the hobbit som var as bra! Längtar redan tills del 2 kommer ut som dock är om typ ett år... Kom precis hem och ska snart pynta granen.

Iphone case

Stack till väla idag med Olga och Filippa. Köpte bland annat skalet/klister saken på bilden åvan, hade sånnt i guld innan med det gick av efter ett tag så köpte ett silvrigt. Tycker iallafall att det blev sjukt snyggt och det skyddar iallafal den stora sprickan som jag har på baksidan av mobilen. Köpte även svarta byxor och en vinröd mössa som jag tycker är fett snygg men känner mig lite som en tomtenisse eller en tant i den, haha.
 

Instagram

Glöm inte att följa mig på instagram! elinbeerggren


Friday


Har precis ätit middag och ska snart ge mig av till gården och träffa några kompisar där. Så himla skönt med helg och om en vecka är det skolavslutning som jag har sätt fram emot och sen julafton! Men imorn bär det av till väla för shopping med Filippa.

Scream & shout - will.i.am feat Britney Spears

Hola!
Ligger just nu i sängen och lyssnar på lite trevlig musik. Ska snart gå och kolla på revenge och sen gå och lägga mig, ska iallafall försöka att gå och lägga mig tidigt idag för är as trött men imorn är det fredag som man har längtat efter!


DJ

En sak som jag ska göra innan jag dör är att prova på att vara dj, så jäkla ballt ju att va dj speciellt när tjejer är det!


Chill dag

Hade världens skönaste dag idag, började med luciatåg i kyrkan sedan stack vi till skolan och fikade, sen film på so, idrott och sist no och vi hade ingen elevens val idag så vi fick sluta kl 2. När jag kom hem la jag mig i sängen och åt ben and Jerry och bläddra i nya elle. Är as glad för beställde min nyårs klänning i typ förrgår men igår såg jag att den skulle komma antingen på nyårsafton eller efter nyårsafton och jag måste ju ha den på nyårsafton(kände att det blev lite för många nyårsafton) men idag ringde mamma runt till nästan alla hm affärer och till slut så fanns den i Malmö så min nyår är räddad! Haha inte för att ni bryr er men aja, ikväll ska iallafall jag och Olga till kyrkan och kolla på lucia som ska bli mys och så får man även några poäng till konfan.


new years eve

Untitled #9
 
Asså gud vad taggad jag är tills nyår, vet inte riktigt varför men jag bara känner på mig att det kommer bli riktigt bra i år, lol. Men jag har precis beställt min nyårs klänning och sen ska jag bara köpa ett par heels som blir det perfa!
Jag har alltid firat med några familjekompisar och har haft det så sjukt roligt men i år ska jag vara hemma och fira med massor av kompisar som ska bli fett!
 

answers

Namn: Elin Berggren
Ålder: 14 
Längd: 1,73
Sko-storlek: 38-39
Född: 23 Juni 1998
Bor: Viken
Gör just nu: Svarar på detta
Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: skit snygg, cool och lite mer snygg,lol nä men typ kreativ, glad och försöker oftast va positiv.
Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: dålig förlorare, ger upp för lätt och dålig humor(enligt mina kompisar, fast dom tycker igentligen att den är as rolig)
Vad är du rädd för: spindlar och döden.
Vad är du mest nöjd med hos dig själv: öööh... i don´t know
När grät du senast: För ganska länge sen
När skrattade du senast: nu precis när jag såg att Filippa hade skrivigt att hon är grym på att slå ner mog, dagens skämt.
 
Vem åkte du bil med sist: mina päron
Vem åt du mat med sist: Lá familia
Vem sov du hos sist: Olgiux
Vad var du rädd för när du var liten: Jan blund.
Vad ville du, som liten bli när du blev stor: Princessa
Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: 10 kanske?
Värsta smärtan du råkat ut för: blivit typ sårad eller någon sånt
Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: mina amigos.
Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen: idioter
Har du någonsin sportat: nej, bara varje vecka
Någon du ser upp till: candice swanepoel, beyonce och olivia palermo
Vad finns alltid i din handväska: mobil, nycklar, money, smink och hörlurar
Har du varit utomlands någon gång: yesyes
Vilken plats var finast: New York eller Florida

Lite mer personliga frågor:
Har du någonsin tagit eller provat droger: varje dag, varje natt
Snusat: nix
Druckit: läsk är gott ja
Har du piercing eller tatuering:  i öronenr
Hur ska en kille vara/se ut för att du ska falla pladask: rolig, snäll, omtänksam, längre än mig, romantisk och ett + i kanten SNYGG
Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång: Hoppas inte de.
Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång: Inte vad jag kommer ihåg
Har du någonsin gjort något kriminellt: aa, är ju värsta gangstern så ofcourse.
Har du snattat: bara typ godis och chips från amigos

Antingen-eller-frågor:
Storstad eller landet: Storstad
Hamburgare eller pizza: hamburgare
Kött eller fisk: Kött
Hund eller katt: hund
Aftonbladet eller expressen: ingen aning 
McDonalds eller MAX: donken
Vin eller Öl: cola 


Charter- eller skidsemester: Charter
Sverige eller Utlandet: Utlandet
Sport eller nyheter: sport
Ljushåriga eller mörkhåriga killar: spelar ingen roll
Sommar eller vinter: gash vad svårt... får bli båda
Vår eller höst: vår för vädret och hösten för modet.
Flyg eller tåg: flyg
Bil eller buss: bil
 

RSS 2.0